TENISZ


UNIBET TENNISZ FOGADÁSOK

Az Unibet-nél az összes aktuális tenisz meccsre lehet fogadni, élőben is, azaz az épp játékban lévő meccsekre is (ott lehet a legnagyobbakat nyerni kis tétekkel is). AZ Unibet 10.000 Ft "welcome" bónuszt biztosít az újonnan regisztrálóknak:

BETSSON TENISZ FOGADÁSOK

Akit nem zavar, hogy nem lehet Forint-ban fogadni, azoknak mi mindig jó szívvel ajánljuk a Betsson-t. Jók az odds-ok és példásan gyorsak a kifizetések is. Tenisz fogadásaik teljeskörűek (ATP, WTA, Davis Cup, stb.):

BET365 TENISZ FOGADÁSOK

Ha tenisz meccsekre akarsz fogadni, akkor a bet365 tenisz fogadási kínálata kihagyhatatlanok. Klikkelj a játékosra akit nyerőnek gondolsz, írd be a tétet amit megjátszanál a jobb felső mezőbe, majd klikkelj a "fogadj" gombra ami egyensen a bet365 megfelelő tenisz oldalához visz. Ha még nem regisztráltál a bet365-nél, akkor arra is szükség lesz - amit akár 15.000 Ft bónusszal is jutalmaznak. A bet365 magyar nyelvű oldal, Forint-ban lehet fogadni is, és még a magyar ügyfélszolgálatuk és készségesen válaszol, ha kérdésed lenne. Tégy egy próbát: