KATAR ECUADOR FOCI VB FOGADÁS

November 20-án, vasárnap elkezdődik a 2022-es katari labdarugó világbajnokság. A nyitómérkőzés a házigazda Katar és egy gyengébbnek számító dél-amerikai csapat, Ecuador közt fog eldőlni. Picit kiábrándító felállás, de mit lehet tenni, a labdarugás rajongók, azon belül is a sportfogadás szerelmesei megteszik a tétjeiket. Lássuk milyen szorzókat kínálnak a legrégebb óta üzemelő online sportfogadás bukmékerek, mint az Unibet vagy a bet365. Ecuador-i győzelemmel számolnak az odd-ok alapján, de korántsem egyértelmű győzelemmel, hisz kb. 2.25 és 3.40 között mozognak az odds-ok, ami igen szűk ollónak számít. Az első tabellában az Unibet, a másodikban a bet365 szorzóit láthatjátok. 

 

 KATAR  :  ECUADOR  -  UNIBET SZORZÓK 

 a szozókra kattintva egyből az Unibet VB meccsek szekciójába jutsz, ahol ellenőrizheted a többi meccs szorzóit is, illetve ha gondolod, megteheted tétjeidet is a mérkőzésekre.

1 x 2
3.40 3.05 2.40

Ha még nincs Unibet sportfogadás fiókod, akkor nyiss egyet pár perc alatt itt: UNIBET REGISZTRÁCIÓ


 KATAR  :  ECUADOR  -  BET365 SZORZÓK 

 a szozókra kattintva a bet365 sportfogadás szekciója nyílik meg, ahol ellenőrizheted a többi meccs szorzóit is, illetve ha gondolod, megteheted tétjeidet is a mérkőzésekre.

1 x 2
3.30 3.10 2.37

 Ha még nincs bet365 sportfogadás fiókod, akkor nyiss egyet pár perc alatt itt: BET365 REGISZTRÁCIÓ

Ha egyéb meccsekre is szeretnél fogadni a labdarúgó világbajnokságon akkor ezen a foci vb fogadás 2022 oldalon megtalálod az összes meccs szorzóit.