NŐI KÉZILABDA VB-SELEJTEZŐ A HÉTVÉGÉN!

Szombaton sorsdöntő meccset játszik Győrben a női kézilabda csapat, hisz, ha több mint 2 góllal megverik a németeket kint vannak a braziliai VB-n , és ez még nem minden, ha nyerünk, versenyben maradunk a londoni Olimpiára is. Tegye meg tétjeit az Unibetnél szombat 17.30-ig, majd a meccs kezdete után fogadjon élőben akár a mobilján keresztül.



Az Unibet 1.500Ft bónusszal kedveskedik azon játékosainak, akik hétvégén bármelyik Unibetes játékon legalább 3.000Ft-ot játszanak meg! A 3.000Ft-ot nem szükséges egyösszegben és egyszerre megtenni, hanem a promóciós időszak alatt (vasárnap 23.59-ig) kisebb összegekben is.

Sajnos a magyar U21-es csapatnak nem sikerült kivívnia a szereplést az Európa Bajnokságra, így nélkülük kezdődnek meg a dániai meccsek. Ahogy az BL-re és a felnőtt EB selejtezőkre, most az U21-es EB-re is, az Unibet minden a 0-0-ra végződő mérkőzés után, megtéríti a vesztes Pontos eredmény, Félidő / Végeredmény (HT-FT) és az Első / Utolsó gólszerző fogadásokat!

Már ÉLŐBEN is fogadhat a teniszmeccsekre, ha lusta számítógépét bekapcsolni! Annyi a dolga, hogy a mobil böngészőbe beírja a következő linket: m.unibet.com.