UNIBET TENISZ AKCIÓ : SHANGHAI ROLEX MASTERS!

Tedd meg téteidet élő fogadáson az ATP Shanghai Rolex Masters versenyre:

ATP World Tour Finals a Grand Slam-tornák után a legjelentősebb tenisztorna és most két jegyet nyerhetsz a döntőre az  Unibettel, ha ügyesen teszed meg fogadásaidat. A főnyeremény, 2 jegyet, hotel elhelyezést 2 személyre és költőpénzt tartalmaz a november 27-ei döntőre. Ezen felül az Unibet még kioszt 1.000€ pénznyereményt is az ATP Shanghai alatt, minden nap 100-at!

HOGYAN VEHETEK RÉSZT?

Az egyetlen dolog, amit tenned kell, hogy minimum 1.500Ft-ért fogadsz ÉLŐBEN az ATP Shanghai meccsire az Unibetnél. Igen, ennyire egyszerű! Minden nap ( október 9 és 16 között) egy 1.500Ft-os élő fogadással, máris részt veszel, és minél több fogadást teszel meg, annyival növeled az esélyed, hogy jobb eredményt érjél el. Az 1.500Ft-os fogadás megtétele után, automatikusan bekerülsz a versenybe és elkezded gyűjteni a pontokat a ranglistához.

A PONTOKAT ÍGY SZÁMOLJÁK!

Megtett tét x Események száma a szelvényen x szelvény odds értéke (min.: 1.500Ft) (egyszeri, dupla, tripla stb...) (min odds: 2.00). Példa: 3.000Ft-os fogadás egy három eseményes (tripla) fogadószelvényen, amelyen a teljes odds érték 5.50. A pontszámod a következő lesz: kb. ~10€ (a 3.000Ft euró értéke) x 3 (események száma) x 5.50 (odds értéke) = 165pont. Ez lesz a napi pontszám.

A legjobb napi pontszámot elérő játékos 100€ bónuszt is kap az Unibettől! A teljes ranglistán 2. pozíciót elérő játékos 300€ pénznyereményt kap.

A pontok felhalmozódnak napról-napra, és az első helyezett a teljes ranglistán lesz a Londoni ATP World Tour döntő csomag győztese. Annyiszor teszed meg fogadásaidat, amennyiszer jól esik, de csak a legeredményesebb fogadásod számítjuk majd a ranglistába, a fenti számítások alapján.

TENISZ VILÁGRANGLISTA MEGTEKINTÉSE ITT!

Még nincs Unibet fiókod? Nyiss egyet egyszerűen itt!