FOGADJ AZ UNIBETNÉL WIMBLEDONRA ÉS NYERJ iPHONE4-et ÉS iPAD2-t

Az Unibet úgy ünnepeli meg a világ legnagyobb presztizsű tenisztornáját, hogy lehetőséget ad, hogy nyerjél egy iPhone4-est, vagy iPad2-est, illetve napi bónuszokat. A versenyben úgy vehetsz részt, hogy MOBILON helyezed el tétjeidet a wimbledoni teniszverseny alatt.



Mivel a mobilunkat állandóan kéznél tartjuk, így bármikor, bárhol elhelyezhetjük tétjeinket, legyenek azok élőben vagy mérkőzés előtti fogadások. És, hogy ne magyarázzunk a levegőbe, a legfrisebb statsiztikákat is megtekinthetjük az m.unibet.com-on. A legfontosabb talán most következik. Nincs pénz a számládon?! Fogadnál?! Most már befizetni is lehetséges mobilon keresztül. Vagy kifizetnél, mert nyertes a fogadásod?! Szükséged van pénzre? A kifizetést is megoldhatod mobilon keresztül.



Hogyan nyerhetsz?!
Csak annyit kell tenned, hogy minimum 1.500Ft-ért helyezed el fogadásod a MOBILON keresztül, bármelyik Wimbledon eseményre, majd beírod a felhasználó neved a cikk alatt található mezőbe és automatikusan bekerülsz a napi sorsolásba, amelyen tíz 25€ fogadási bónuszt húzunk ki. Ha a wimbledoni héten, mégegyszer legalább 1500Ft-ért helyezel el fogadást MOBILON keresztül egy másik napon, akkor automatikusan bekerülsz az iPhone4 ill. iPad2 sorsolásba. Kérjük, ügyelj arra, hogy a pontos felhasználóneved írd be a mezőbe, figyelembevéve a kis és nagybetűket.

Nyeremények:
10 x 25€ bónusz minden nap
1 x iPhone 4
1 x iPad 2 WiFi + 3G 16 GB

Az Unibet naponta sorsolja a fogadási bónuszokat, az iPhone4-et ill. az iPad2-t pedig június 27-én. Látogass el az Unibet mobil oldalára az m.unibet.com címet beírva a mobilböngészőbe.

Ha még nem regisztráltál az Unibet-nél akkor azt viszont előbb online megteheted itt!