BET365 MOBIL FOGADÁSOK

100% Mobil kezdő bónusz a bet365-nél egészen 7.500 Ft-ig!

Most már annyian csinálják, ha még nem tetted, próbáld ki Te is a bet365 fantasztikus Mobil fogadás szolgáltatását és egyből kapsz egy 100%-os bónuszt is, függetlenül attól, hogy új vagy régebbi felhasználó vagy-e.

A bet365 rengeteg új funkcióval bővítette a mobilfogadás szolgáltatásukat, így használata most még könnyebbé vált. Megtehetsz többszörös fogadásokat, kihasználhatod a széles körű Élő fogadás szolgáltatásaikat és még sok mást. Az iPhone, iPad és Android készülékkel rendelkezők élőben nézhetik a legjobb sport és lóverseny eseményeket is.

Hogyan lehet tied a bónusz?

Előszőr is ha még nem rendelkezel bet365 sportfogadási fiókkal, itt és most nyithatsz egyet két percen belűl: (bet365 regisztráció).

Ne félj, egyáltalán nem gond ha computeren vagy laptop-on regisztrálsz, utána már csak be kell lépj a mobilodon keresztül.

A Mobil Bónuszod igényléséhez, előszőr meg kell tegyél már a mobil telefonodon egy úgynevezett feljogosító fogadást a mobile.bet365.com címen keresztül minimum 300 Ft (vagy valuta-megfelelője) értékben.

Amint megtetted feljogosító fogadásodat, igényelned kell az Ajánlatkódodat amit megtehetsz a 'Szolgáltatások' menü alatt lévő, 'Ügyfelekben', az 'Akciók' menüben található 'Elérhető ajánlatok' résznél. Ezután a regisztrációnál használt e-mail címedre a bet365 elküldi Neked az ajánlatkódodat tartalmazó e-mailt.

Ezt a kódot aztán már a mobil telefonodon, a mobile.bet365.com címen, az 'Ügyfelek' menüben kell megadnod.

Fantasztikus ajánlataikkal és széles körű mérkőzés előtti és Élő fogadás szolgáltatásaikkal, biztos lehetsz benne, hogy az Unibet mellett a bet365 az egyik legjobb hely telefonos fogadásaid leadásához.