US OPEN 2016 TENISZ GRAND SLAM - ONLINE ÉLŐBEN

A tenisz szerelmesei már nagyon várják hogy akkor most Andy Murraynak tényleg sikerül-e felzárkóznia szépen lassan Novak Djokovic-hoz vagy a szerb szokásához híven egy kisebb kizökkenő után újból megmutatja ki is a "Jani" a pályán. Augusztus 29-én kezdődik a US OPEN 2016 Grand Slam tenisz torna immáron a center pálya feletti új monumentális üveg tetővel (eső szünet helyett folyamatos játék és közvetítések).

A bet365-nál a teljes tornát élőben tudod nézni, ehhez mindössze regisztrálnod kell náluk. Ha már regisztráltál akkor csak klikkelj az "Élőben" menüre és már látod is a jobb felső sarokban a meccseket. És mindez működik az asztali gépeden, de a tableteken vagy okostelefonokon is - akár útközben is ha van mobil internet elérhetőséged.

Külön öröm lesz figyelemmel kisérni Babos Tímea - aki világranglistás helyezése alapján főtáblás - és Fucsovics Márton szereplését - aki viszont életében előszőr vette a három selejtező kört sikerrel ahhoz Grand Slam tornán főtáblás lehessen.

Nem csak teniszt nézhetsz a bet365 élő adásaiban, az összes nagy nemzetközi sportesemény elérhető focitól a kerékpár versenyekig.