FC BARCELONA - REAL MADRID: EL CLASSICO - SZOMBAT 2016 DECEMBER 3

December 3-án, szombaton, 16.15-kor kezdődik a focivilág egyik legizgalmasabb örök párbajának aktuális fejezete: az FC Barcelona fogadja a nagy riválist, a Real Madridot.

A bet365 élő oldalán, ha van regisztrációd, ingyen nézheted az élő közvetítésd, legyen az otthon a számítógépeden. vagy útközben a tablet-eden vagy okostelefonodon.

Különös pikantériája a helyzetnek, hogy a Barcelona igen gyengén kezdte a szezont és vagy 6 ponttal van elmaradva a Real Madrid mögött.

Persze egy ilyen rangadó még egy igen közepes fomában lévő csapatot is felrázhat. Minden esetre a barcelonai oldalpon Messi, Neymar és Luis Suarez is játszani fog, ami igértes, de Iniesta játéka továbbra is kétséges, még nem épült fel a Valencia elleni meccsen szerzett térd-sérülésből. A török Turan viszont kijött már influenzájából és nagy eséllyel ott lesz a kezdő tizenegyben.

Persze nem lesz könnyű, a madridi oldalon Zinedine Zidane csapata eddig veretlen, 13 mérkőzésükből tizet megnyertek és csak három döntetlenjük volt. Ja, és Cristiano Ronaldo már 10 gólnál jár.

Szóval ha nincs még regisztrációd a bet365-nél, de nincs más lehetőséged a meccset élőben követni, akkor érdemes náluk 2 perc alatt regisztrálni, és onnantól kezdve szabad a pálya.